Въпроси

29-ти юли: Бънджи скокове на Проходна пещера

tel; 0888 484 700                     info@bungee.bg

ВАУЧЕРИ ЗА БЪНДЖИ СКОКОВЕ
Предлагате ли ваучери за бънджи скокове?
Да, предлагаме, като условията при които можете да ги закупите ще видите в подменю Бънджи скокове/ Ваучери за бънджи скокове.
ИМА ЛИ ОГРАНИЧЕНИЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ КИЛОГРАМИТЕ НА СКАЧАЩИЯ?
Ако сте над 110 кг. ще можете да скочите,но при специални условия,затова  моля информирайте ни преди да дойдете.

КАКВА Е ОРГАНИЗАЦИЯТА ЗА СКОКОВЕ?
Срещата е в 9:00 ч. на Подуене- бензиностанцията на „Шел“. Пътуваме с 8-местен микробус до мястото за скокове и можем да вземем с нас до 6 човека ( само в краен случай – при невъзможност да си осигурят сами, такъв) и предварително заявили това. Всеки може да дойде и директно на мястото за скачане, след като се е уверил ( 0888 484 700 ) , че сме „там“ за където и той пътува. Всичко останало се прави на място: инструктаж, плащане, екипиране и т.н..
ВАЖНО- прикючваме след скока на последния записал се в протокола за скокове, което се извършва на място, а НЕ по телефон, мейл.
ПО КОЕ ВРЕМЕ НА ДЕНЯ СКАЧАТЕ?
Обикновено започваме сутрин между 10:30-11 ч., като това зависи от времето, което ни е необходимо за да достигнем даден обект и прикючваме след скока на последният записал се в протокола за скоковете, което става на място, а НЕ по телефон или мейл.

КОЙ МОЖЕ ДА СКАЧА?
Без специално разрешение може да скача всеки пълнолетен жител на планетата, който е решил да почувства прилив на адреналин! За лица под 18 г. се изисква присъствие на родител!

НА КОГО НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДА СКАЧА?
Бънджи скокове не се препоръчват на хора с високо кръвно налягане, сърдечни проблеми или тежка форми на очни заболявания. Предупреждаваме, че скоковете са високо емоционално събитие, което предизвиква залпово повишаване на адреналина с всички съпътстващи странични ефекти!

БОЛИ ЛИ ПО ВРЕМЕ НА СКОК?
При неспазване на инструкциите на ръководителя на скоковете и неправилно поведение във въздуха са възможни леки натъртвания и охлузвания. Леката болка от стягането на гетите или седалката е признак, че вашето падане е спряло и вие определено няма да имате нищо против този факт. :-))

ДОСТАТЪЧНО СИГУРНА ЛИ Е СИСТЕМАТА ЗА СКОК?
Всичко в системата е дублирано, всички материали са индивидуално тествани и ресурсът им се следи строго. Повече по темата виж в ЕКИПИРОВКА и СЪОРЪЖЕНИЯ. И все пак да не забравяме, че бънджи скоковете са екстремен спорт!
ТРЯБВА ЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНА ТРЕНИРОВКА?
Най-важната част от подготовката за скок е преодоляването на психическата бариера от височината и предстоящия полет в празното пространството. Мотивацията за скок е от ключово значение за прекрачването на въздушната граница. Телосложението и мускулната маса почти нямат отношение към вашето падане надолу. Ако искате да практикувате бънджи акробатика определено ще ви трябват познания по наземна акробатика, а също и стегната фигура!

КОЛКО ЧЕСТО СКАЧАТЕ?
Ами, често скачаме! Освен плановите мероприятия според КАЛЕНДАРА ЗА СКОКОВЕ, правим измервания, тестове и подготовка на нови обекти подходящи за бънджи.

118GROUP
Rated 5/ 5 based on 50 customer reviews
Bungee.bg
Sofia, Bulgaria Bulgaria, Sofia
Phone: +359888484700