ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Инструкторите ни са с треньорски квалификации, придобити в НСА, София,  с дългогодишен и богат опит в екстремните спортове – над 24 години се занимаваме с бънджи скокове и сме провели над 30 000 бънджи скока!

Защото заслужавате – отношение, професионализъм и положителни емоции!

КАКВО Е НУЖНО ДА НАПРАВЯ ЗА ДА СКОЧА С БЪНДЖИ?

Предизвикателството е голямо, а стъпките са само две 😉

  1. избирате място и дата за своя скок,
  2. записвате се от формата ни за резервация, за да си запазите място.

Ние ще се свържем с вас, за да потвърдим резервацията! Всичко останало се случва на място – заплащане, инструктаж, попълване на декларация, екипиране…

МОГА ЛИ ДА ОТКАЖА/ ПРОМЕНЯ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ?

Да, разбира се! Може да промените вашата резервация по всяко време, като се свържете с нас. Имайте предвид единствено, че изискваме да ни уведомите поне 24 часа преди деня и часа на резервирания скок. Въпреки това дори и след този период ви съветваме да се свържете с нас, за да направим каквото е възможно.

КАК СТАВА ЗАПЛАЩАНЕТО:

Можете да закупите предварително ваучер за избрана дата, като с това ще получите отстъпка от 10%. Можете да заплатите скока си и ‘на място’

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ВАУЧЕРИ ЗА БЪНДЖИ СКОКОВЕ?

Да, предлагаме. Ваучерите ни са стилно оформени, подходящи за подарък. Валидността им е 6 месеца. Можете да закупите и ваучер за конкретна дата, като за него ще ползвате отстъка от 10% от основната цена. След получаване на ваучера е необходимо да изберете дата от календара ни и да се запишете за скок, като във формата на резервацията трябва да изпишете номера на ваучера си.

КАК СТАВА ЗАПЛАЩАНЕТО:

Можете да закупие предварително ваучер за избрана дата, като с това ще получите отстъпка от 10%. Можете да заплатите скока си и ‘на място’

ИМА ЛИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА СПЕЦИАЛНО ОБЛЕКЛО?

Не! Важно е да се чувствате комфортно, така че ежедневно, спортно облекло е за предпочитане

ИМА ЛИ ОГРАНИЧЕНИЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ КИЛОГРАМИТЕ НА СКАЧАЩИЯ?

Да, има. Минимално тегло на скачащия трябва да е 45кг, а максималното до 110 кг. Моля, ако сте под 45кг или над 110кг, свържете се предврително с нас, за да коментираме възможни варианти за изпълнение на Вашия скок.

ОСИГУРЯВАТЕ ЛИ ТРАНСПОРТ?

Да, разполагаме с 8-местен микробус и можем да осигурим транспорт на 6 човека, като той е безплатен за участващите в събитието. Вашите приятели, които няма да се включат в събитието ни, а желаят да използват транспорт ще трябва да заплатят 6/8 лв. Бусът ни тръгва в 9ч от Бензиностанция ‘Лукойл’, Младост 4, до метростанция ‘Бизнес парк“. Транспортът се заявява предварително. Пишете ни или се обадете за по-детайлна информация.

КАКВА Е ОРГАНИЗАЦИЯТА ЗА СКОКОВЕ?

Тръгваме в 9ч от София. Час или час и половина са ни нужни, за да стигнем мястото за скокове. Екипираме обекта и сме в готовност за приключения и адреналин 😉 Когато Вие пристигнете ще Ви посрещне човек от екипа, ще Ви инструктира, ще попълните декларация, ще заплатите, ако не сте с ваучер, екипираме Ви и сте готови за скок. Бънджи скоковете продължават докато скочи и последният, записал се.

КОЙ МОЖЕ ДА СКАЧА?

Без специално разрешение може да скача всеки пълнолетен жител на планетата, който е решил да почувства прилив на адреналин! За лица под 18 г. се изисква присъствие на родител!

НА КОГО НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДА СКАЧА?

Бънджи скокове не се препоръчват на хора с високо кръвно налягане, сърдечни проблеми или тежка форми на очни заболявания. Предупреждаваме, че скоковете са високо емоционално събитие, което предизвиква залпово повишаване на адреналина с всички съпътстващи странични ефекти!

МОГАТ ЛИ ДВАМА ДУШИ ДА СКОЧАТ ЗАЕДНО (ТАНДЕМЕН СКОК)?

Да. Тандемни скокове изпълняваме на обекти -Проходна пещера и с.Буново

ДОСТАТЪЧНО СИГУРНА ЛИ Е СИСТЕМАТА ЗА СКОК?

Всичко в системата е дублирано, всички материали са индивидуално тествани и ресурсът им се следи строго.

ТРЯБВА ЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНА ТРЕНИРОВКА?

Най-важната част от подготовката за скок е преодоляването на психическата бариера от височината и предстоящия полет в празното пространството. Мотивацията за скок е от ключово значение за прекрачването на въздушната граница. Телосложението и мускулната маса почти нямат отношение към вашето падане надолу. Ако искате да практикувате бънджи акробатика определено ще ви трябват познания по наземна акробатика, а също и стегната фигура!

КОЛКО ЧЕСТО СКАЧАТЕ?

Ами, често скачаме! Освен плановите мероприятия според КАЛЕНДАРА ЗА СКОКОВЕ, правим измервания, тестове и подготовка на нови обекти подходящи за бънджи.

118GROUP
Rated 5/ 5 based on 50 customer reviews
Bungee.bg
Sofia, Bulgaria Bulgaria, Sofia
Phone: +359888484700