Повторно откриване на сезона за бънджи скокове 2020 г.

Повторно откриване на сезона за бънджи скокове 2020 г.

Повторно откриване на сезона за бънджи скокове 2020 г.

От 17 май започваме редовното провеждане на бънджи скокове по планираният график за 2020 г.

Всичко това ще бъде възможно при спазването на необходимите мерки за социална изолация и реда, който те предполагат. С цел да се избегне събирането на много хора на местата за скок BUNGEE.BG създава следната организация за индивидуално ползване на услугата:

  • Записване на конкретен час за извършване на скока (попълнете Форма за резервации, или се обадете на тел.: +359 888 48 47 00) в избраната от календара дата.
  • На мястото за скок, освен инструктора, да присъства единствено скачащият, без придружители и други външни на организацията лица.
  • При необходимост от изчакване, същото се извършва на разстояние от мястото за скок ( в личен автомобил, специално обособено място или др. в района на скоковете), като между чакащите трябва да има минимум 3 метра разстояние.
  • След приключване на скока и всички необходими процедури около него, ползвалите услугата трябва да напуснат обекта, като освободят място на следващите записани в мероприятието.

Въведените изисквания ще бъдат валидни до пълното отпадане на ограничителните мерки във връзка с предпазването и неразпространението на COVID 19.

118GROUP
Rated 5/ 5 based on 50 customer reviews
Bungee.bg
Sofia, Bulgaria Bulgaria, Sofia
Phone: +359888484700