Приключения и игри (за децата)

Приключения и игри (за децата)

ПРИКЛЮЧЕНИЯ И ИГРИ

Tel: 0888 484 700                            info@bungee.bg

11:00 – Пристигане на поляната над с. Железница. Разпределение в отбори.

11:30/ 12:30 – 1 и 2 игра (два отбора, които последователно се разменят в игрите)
12:30/ 13:30 – обяд
14:30/ 15:30 – 3 и 4 игра
16:00 – обявяване на победителите

Сценарий и правила на игрите
Групата се разделя на два отбора. Разделянето по отбори става чрез жребий (изтегляне на листчета с номера- Разделят се на четни и нечетни!). За времето, в което са предвидени две игри едновременно, групите се разделят и работят едновременно по станции. След изпълнение на съответната игра си разменят станциите.

Игра 1 – „Преминаване по опъната лента” – Играта представлява, като преминаване по въжен мост, но движението става по опъната лента за ходене. Преминаването става по двойки, като единият ходи по опънатата лента, а другият му подава ръка за баланс и се движи по земята. За преминаването се засича време. Когато целия отбор премине, по двойки, времената се сумират и оформят крайния резултат от играта.

Игра 2 – „Стрелба с лък” – Всеки състезател от отбора има право на три стрели към мишена, която е на разстояние 10м. За крайния резултат се взимат най-добрите попадения от всеки състезател, с които се оформят крайните точки от играта.

Игра 3 – „Алпийски тролей ‘’– Игра щафета. По алпийски тролей се спуска състезател, който в края на тролея трябва да предаде щафета на друг от отбора, който да изтича до началото и да бъде спуснат за да предаде щафетата на следващ участник. Целта на играта е за лимит от 30 мин възможно най-много състезателя от един отбор да преминат през тролея.

Игра 4 – „Състезание с чували” –При подаване на сигнал състезател влязал с два крака в чувал трябва да преодолее дистанция от 20 м. Едва, когато той финишира, може да стартира следващият. При финиширането и на поледният, 10-ти учстник, хронометъра се спира, като победител в играта е отбора с най-малкото време.

Крайно класиране – Крайният резултат се определя от взетите победи в отделните игри. Ако резултата е равен, печели отбора чието сборно време от преминаване през игрите е най малко.

Цена за мероприятието 30 лв на дете. ( при група от 10 до 20 деца)

В цената е включена застраховка!!!

 

118GROUP
Rated 5/ 5 based on 50 customer reviews
Bungee.bg
Sofia, Bulgaria Bulgaria, Sofia
Phone: +359888484700